header image

Een hart voor de gemeente
Mijn naam is Ruben den Hertog en sinds juli 2024 ben ik met veel plezier verbonden aan de Protestantse Gemeente te Naaldwijk. Voor die tijd werkte ik van 2019-2024 als predikant in Vorden en daarvoor in de mobiliteitspool op Noord-Beveland. In Naaldwijk voel ik me thuis en geniet ik van de verbondenheid met de gemeente.
Als predikant vind ik het belangrijk om er voor de mensen te zijn. Of het nu gaat om het leiden van een dienst, het begeleiden van iemand in rouw of juist bij een huwelijk, ik ben er graag voor je. Een luisterend oor bieden en samen zoeken naar de betekenis van het geloof in het leven van alledag, dat is waar mijn hart ligt.
In mijn werk probeer ik altijd de verbinding te zoeken. Tussen de verschillende generaties in de kerk, tussen de kerk en het dorp, en tussen ons geloof en het leven van alledag. Ik stel me graag de vraag: hoe kunnen we als kerk van Christus zijn in deze tijd en in deze omgeving? Samen met de kerkenraad, de kinderkring, de het verdiepingswerk en de vele andere vrijwilligers werk ik graag aan een levendige en betekenisvolle gemeente.
Ik vind het belangrijk om helder te spreken en schrijven over mijn werk en de boodschap die ik verkondig. Of dat nu via de diensten, het kerkblad, de website of sociale media is. Ik hoop dat mijn woorden inspireren en bemoedigen.
Een open deur
Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon eens praten? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen met de collega's sta ik graag voor je klaar.
Kortom: als predikant in Naaldwijk probeer ik een brug te slaan tussen geloof en leven, tussen kerk en dorp. Samen willen we een gemeente zijn waar iedereen zich thuis voelt en waar het geloof een inspiratiebron is voor ons dagelijks leven.

Contact:
Via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon via Pastorale hulplijn: 0174624400